Mobilă de Dormitor la comandă

Preferați un stil minimalist sau lucrați cu un designer care preferă acest stil? În camera de zi sau sufragerie, acest stil de multe ori poate să fie cel potrivit, cel care crează o atmosferă perfectă. Însă, atunci când vorbim despre dormitoare, lucrurile se schimbă, iar o mobilă de dormitor la comandă poate să facă diferența.

Dormitorul este un sanctuar, un loc de relaxare și de vis, acolo unde ne întoarcem la finalul zilei pentru a ne reîncarca bateriile. Este unul dintre cele mai intime spații din casă, unde nu primim pe nimeni și nimic din ce ne este străin. Prin urmare, atunci când ne amenajăm propriul dormitor, nu e bine să facem rabaturi de la dorințele noastre sau să facem compromisuri, pe care le vom regreta ulterior. Ca designer, poți în acest caz să te simți liber să experimentezi idei îndrăznețe și stiluri creative, însă există o limitare. Dormitorul trebuie, în cele din urmă, să exprime personalitatea și preferințele celor care îl vor folosi. Dacă există vreo încăpere oglindă a personalității celor care locuiesc într-un anumit spațiu, atunci aceasta cu siguranță e dormitorul.

Prin urmare, la Winkler credem că toată lumea merită un dormitor perfect, care să poată să creeze și o atmosferă plăcută, un sanctuar intim în care să ne putem reface. Așa că dorim să vă prezentăm tendințele din lumea designului interior.

Vă invităm la un exercițiu de explorare. Vă provocăm să treceți în revistă mobila de dormitor de mai jos, ce pot fi realizată de noi la comandă. Asta doar așa, ca să vă incităm, să vă provocăm imaginația dumneavoastră, ca să ne spuneți mai apoi cum doriți să vă amenajați propriul dumneavoastră dormitor. Modelele prezentate mai jos reprezintă doar o mică parte din ceea ce noi putem face, o mică parte din transformările pe care le putem produce dormitorului dumneavoastră.

Avantajele produselor din lemn:

  • - aspect plăcut, natural
  • - rezistență mare în timp - datorită stratificării nu apar deformații
  • - sunt ecologice, nu emană toxine
  • - nu apare mucegai în locuința dumneavoastră, datorită faptului că lemnul "respiră"

VIziteaza Pagina de Facebook

280

Aboneaza-te!

25

Adauga-ne in cercurile tale

38
TOP