Mobilă pentru Hotel, la comandă

Prima impresie creată de un hotel cuiva care îi calcă pragul pentru prima dată, poate face diferența dintre un client sau cineva care își va continua căutarea unui loc pentru cazare. Atenție, atunci când un potențial client intră pe ușă, impresia lui se formează în decursul a câteva secunde, încă de la primii pași pe care îi face în lobby-ul hotelului. Iar prima impresie este, de regulă, destul de greu de schimbat, chiar dacă se formează greșit, fiind necesar ulterior mult mai mult efort pentru a o corecta. Tot aceste impresii subiective sunt și cele care îl pot determina pe potențialul client sau pe persoana deja devenită client să-și reducă numărul de zile rezervate.

Prin urmare, sfatul nostru este acela să încercați să faceți o impresie cât mai bună. Iar o atitudine primitoare și profesionistă a personalului nu va fi întotdeauna suficientă. Comportamentul lor exemplar nu va fi întotdeauna îndeajuns încât, singur, să creeze o atmosferă atractivă, calmă, caldă și primitoare. Stilul și calitatea mobilierului din lobby sunt cel puțin la fel de importante precum mâncarea și serviciile oferite. La urma urmei, atunci când rezervăm o cameră de hotel pe internet, prima dată ne uităm la poza camerei unde ar urma să fim cazați, astfel că, adesea, mobilierul dictează succesul unui hotel. Și e normal, pentru că dorim să închiriem, chiar dacă doar temporar, o nouă „acasă”, așa că pretențiile și ștacheta sunt ridicate.

Indiferent de alegere, fie că este vorba de un mobilier tradițional, contemporan sau în stil rustic, mobila din camera unui hotel trebuie să îndeplinească prioritatea numărul unu a oricărui hotel: confortul oaspeților. În același timp, fiecare unitate de cazare, indiferent de tipul acesteia, trebuie să-și creeze identitatea sa unică, cea care să țină locul unei cărți de vizită. Și, în aceeași măsură, să nu uităm că ritmul de utilizare a mobilierului într-un hotel va fi întotdeauna la un nivel mai ridicat, deci calitatea materialelor este esențială.

Atunci când alegem un mobilier pentru camerele hotelului, trebuie să ne concentrăm pe câteva elemente esențiale, care nu pot lipsi din nici o unitate de cazare:

Un pat confortabil - e cel care, în cea mai mare măsură, scapă oaspetele de oboseală și stres. Cel mai important lucru pe  care îl poate oferi un hotel clientului său este confortul și odihna. Cu toții știm cât este de greu să adormi într-un pat care nu este al tău și cu care nu ești obișnuit, cu atât mai mult, dacă acesta se mai întâmplă să fie și incomod.

O comodă - un dulap cu sertare nu poate lipsi din nicio cameră de hotel care se respectă. Cu atât mai mult, pentru oaspeții care stau mai mult de o noapte. Cu siguranță aceștia au nevoie de un spațiu de depozitare, pentru a nu fi nevoiți să-și țină toate lucrurile împachetate.

Un dulap pentru haine – știm că în ultima perioadă, tot mai mult, călătoriile de afaceri câștigă teren în fața celor de relaxare, așa că orice cameră de hotel va avea nevoie de un dulap unde să poată fi păstrate costumele corespunzător, pe umerașe.

Un scaun confortabil - orice oaspete va aprecia un scaun confortabil. Acesta poate fi primul obiect de mobilier folosit în cameră, reprezintă un loc bun de odihnă, relaxare, citit sau, de ce nu, poate fi folosit la studiu.

Importanța mobilierului unui hotel nu ar trebui niciodată subevaluată de către proprietarul acestuia. Oaspeții cu siguranța nu vor fi indulgenți și nu o vor subestima.

Pentru modele vă așteptăm în showroom-ul din Sângeorgiu de Mureș sau dacă ați văzut un anumit model pe internet, doar trimiteți-ne poza și de restul ne ocupăm noi!

Executăm orice model de mobilier la comandă.

Avantajele produselor din lemn:

  • - aspect plăcut, natural
  • - rezistență mare în timp - datorită stratificării nu apar deformații
  • - sunt ecologice, nu emană toxine
  • - nu apare mucegai în locuința dumneavoastră, datorită faptului că lemnul "respiră"

VIziteaza Pagina de Facebook

280

Aboneaza-te!

25

Adauga-ne in cercurile tale

38
TOP