SERVICII REALIZARE MOBILĂ

FOMCO WOOD a investit considerabil într-o nouă tehnologie și vine în sprijinul meșterilor tâmplari cu soluții practice de îmbunătățire a procesului de producție a mobilei la comandă, a ușilor și ferestrelor din lemn masiv stratificat. Ca urmare a creșterii cererii pieței și a nevoii pentru calitatea superioară, în 2018 FOMCO WOOD a început un proiect nou de investiții, parțial finanțat și din Fonduri Europene, în valoare de peste 3 milioane de euro, și constă în:
– construirea unei noi hale de producție și echiparea ei cu utilaje moderne pentru producția de mobilier la comandă atât din PAL melaminat cât și din lemn masiv.
– achiziționarea unori softuri performante de proiectare în 3D și de organizare a producției.
– retehnologizare cu utilaje cu comandă numerică de ultimă generație a producției de uși și ferestre din lemn stratificat.

Astfel, FOMCO WOOD devine partenerul ideal pentru micii producători de mobilă la comandă, uși și ferestre, care doresc să își optimizeze procesul de comandă, producție și livrare. Înființată în anul 2004, FOMCO WOOD oferă servicii dedicate micilor tâmplari prin care asistă pas cu pas realizarea materialelor pentru a livra clienților produsul finit dorit.

Pentru mai multe detalii vă așteptăm în showroom-ul din Sângeorgiu de Mureș sau dacă ați văzut un anumit model pe internet, doar trimiteți-ne poza și de restul ne ocupăm noi!

VIziteaza Pagina de Facebook

280

Aboneaza-te!

25

Adauga-ne in cercurile tale

38
TOP