UȘI ȘI FERESTRE DIN LEMN MASIV TRIPLU STRATIFICAT

 

 Gama produselor noastre cuprinde fabricarea ferestrelor și ușilor din lemn triplu stratificat de la rășinoase, stejar, pin nordic, larice, până la utilizarea speciilor exotice din Asia (meranti) - după preferințele clienților.

Calitatea superioară a produselor noastre - pe lângă dotarea tehnică modernă - este asigurată de un personal calificat și competent, controlul permanent al calității fiind o parte integrantă a procesului tehnologic. Alegerea cu grijă a materiilor prime, precum și colaborarea cu furnizori de talie internațională conferă produselor o fiabilitate aparte.

Pe lângă dimensiunile standard, putem fabrica practic la orice dimensiune dorită, fără a percepe un adaos la prețul de bază. Forma ferestrelor și ușilor noastre le proiectăm astfel încât să se asorteze cu clădirea în care urmează a se monta. La comenzile referitoare la forme, materiale, caracteristici tehnice unice se practică un adaos la prețul de bază, marimea ei se stabilește de comun acord cu clientul. Pentru satisfacerea celor mai înalte exigențe, preluăm și comenzi speciale referitoare la fabricarea ferestrelor în combinația lemn-aluminiu.

FOMCO WOOD, vă oferă:

FERESTRE LA COMANDĂ

Ferestrele pe care le alegem pentru casele noastre ne aduc caldură, lumină și frumusețe. Ferestrele FOMCO WOOD vor transforma locuința dumneavoastră într-o oază de caldură și confort chiar și în cele mai reci zile de iarnă. Zgomotul de pe stradă va fi redus sau chiar inexistent datorită proprietăților deosebite ale profilelor. Cu alegerea produselor noastre puteți fi liniștit că folosirea acestora va fi confortabilă. Atunci când alegem o fereastră ținem în mare masură la siguranța oferită de aceasta. Tocmai de aceea produsele noastre prezintă o protecție sigură și solidă pentru casa ta.

UȘI DE INTERIOR

Alegerea ușilor pentru interior îi pune în dificultate pe majoritatea celor care își construiesc sau renovează locuința. Când alegem ușile pentru interior, ne dorim ca acestea să fie perfecte. Design-ul și calitatea materialului este cel mai important aspect al acestora. Design-ul ușilor poate fi ales din nenumărate modele, sau se poate crea orice alt model la comandă, pentru a se îmbina cu design-ul camerei și pentru a crea o ambianță între acestea. Moderne, retro sau clasice, fabrica de uși FOMCO WOOD vă pune la dispoziție o varietate de modele de uși cu soluții tehnice și design inovator!

UȘI DE EXTERIOR

Calitatea se regăsește în acele uși care nu suferă modificări în timp și sunt lăcuite cu produse ecologice pe bază de apă. Calitatea superioară se ragăsește în materialul lemnos din diferite esențe: molid, stejar, pin nordic, larice, meranti (Asia), tei. Din gama de feronerie se pot alege diferite mânere, atat în culoare, cât și în formă, iar șuruburile reglabile dau posibilitatea unui reglaj fin, asigurând astfel o închidere perfectă și etanșă. Finisajele se realizează cu produse pe bază de apă marca Adler în trei straturi, în culoarea dorită de client. Feroneria de înaltă calitate MACO - pentru care fabricanții asigură 10 ani garanție.

Detalii și ofertă de preț puteți solicita la adresa de e-mail usi.ferestre@fomco.ro sau la telefon 0720501278.

FOMCO WOOD, vă oferă:

Proiectare

Soft de proiectare cu posibilitate de calculare automată a ofertei de preț.

Finisaje de calitate

Finisaje în strat triplu pe o linie de vopsire automatizată folosind materiale de finisaj ADLER Austria.

Montaj

Fomco Wood asigură montajul sticlei și montajul profilelor din aluminu, la cererea clientului.

PENTRU A LIVRA PRODUSE DE O CALITATE EXCELENTĂ AM INVESTIT ÎNTR-O LINIE COMPLET NOUĂ DE FABRICAȚIE ȘI FOLOSIM MATERIE PRIMĂ CU O GAMĂ VARIATĂ DE ESENȚE.

PORTOFOLIU DE PRODUSE

TOP