Căutăm colaboratori - Fomco Wood

Căutăm colaboratori!

Căutăm dealeri, reprezentati vânzări și colaboratori pentru (re)vânzare uși și ferestre din lemn stratificat placat cu aluminiu!

Alătură-te echipei noastre!

Căutăm colaboratori

Alăturați-vă echipei noastre de profesioniști în vânzări!

Suntem în căutarea dealerilor și reprezentanților de vânzări dedicați și a colaboratorilor pentru a ne ajuta să promovăm și să (re)vindem uși și ferestre din uși și ferestre din lemn stratificat placat cu aluminiu.

Beneficii:

  • Comisioane atractive din vânzarea pe termen lung.
  • Suport de formare și resurse pentru a vă ajuta să reușiți.
  • Oportunitatea de a colabora cu un brand de încredere.

Cerințe:

  • Experiență anterioară în vânzări este un avantaj, dar nu este obligatorie.
  • Abilități excelente de comunicare și relaționare.
  • Motivație și dorință de a obține succes în vânzări.

Dacă sunteți un profesionist în vânzări sau sunteți interesat să începeți o carieră în acest domeniu și sunteți dornic să obțineți comisioane atractive, vă rugăm să ne contactați la nr. +40 749 111 559 pentru a afla mai multe detalii și pentru a aplica.

Veniți să faceți parte din echipa noastră de succes!

Viziune

Ne dorim, clienții noștrii să poată creea într-un timp scurt mobilier de calitate la standarde occidentale și cu o complexitate ridicata, cu ajutorul unui laptop, o echipă de montaj și a unor unelte de mână.

Facilitarea activității tâmplarilor prin planificarea muncii lor intr-un software de proiectare special conceput pentru a se plia pe necesitatile și exigențele lor și a clienților acestora. Compania noastra se angajează să pregătească produsele pentru livrare și asamblare cu o calitate bună, la timp cu feronerii și accesorii incluse.

Webshop

Solicită ofertă

Completează formularul de mai jos