Despre Noi - Fomco Wood

Despre Noi

Societatea noastră a fost înființată în anul 2004, și s-a făcut cunoscută mai ales ca fiind un producător de ferestre și uși din lemn masiv stratificat.

In 2018 FOMCO WOOD a investit considerabil într-o nouă tehnologie, venind în sprijinul meșterilor tâmplari cu soluții practice de îmbunătățire a procesului de producție a mobilei la comandă, a ușilor și ferestrelor din lemn masiv stratificat. Ca urmare a creșterii cererii pieței și a nevoii pentru calitatea superioară, FOMCO WOOD a început un proiect nou de investiții, parțial finanțat și din Fonduri Europene, în valoare de peste 3 milioane de euro, constând în:

– construirea unei noi hale de producție mobilier la comandă din PAL melaminat și uși / ferestre din lemn masiv .

– achiziționarea unori softuri performante CAD CAM de proiectare 3D și fabricare și softuri de organizare a producției.

– retehnologizarea cu utilaje cu comandă numerică de ultimă generație a producției de mobile și a producției de uși și ferestre din lemn stratificat.

Astfel, FOMCO WOOD devine partenerul ideal pentru micii producători de mobilă la comandă, uși și ferestre, care doresc să își optimizeze procesul de comandă, producție și livrare.

FOMCO WOOD oferă servicii dedicate micilor tâmplari prin care asistă pas cu pas la prelucrarea materialelor, pentru a livra clienților produsul finit dorit.

Odată cu deschiderea oficială a noii fabrici în octombrie 2020, s-a lansat pe piață o abordare inovativă a serviciilor de realizare mobilă la comandă. Prin această nouă concepție, FOMCO WOOD oferă meseriașilor din domeniu gama completă de servicii necesare procesului de executare al unui proiect de mobilă la comandă: proiectare 3D, furnizare materiale, feronerie și accesorii, debitare, aplicare cant, inclusiv pregaurire și diverse prelucrări CNC.

Prin deschiderea noii hale de producție, FOMCO WOOD acordă o grijă deosebită și mediului înconjurător prin utilizarea energiei verzi produsă chiar de noua hală prin panourile fotovoltaice amplasate pe acoperiș. Unul dintre obiectivele noii fabrici este să producă energia consumată, din surse regenerabile. Procesul de producție a mobilei, ușilor și ferestrelor, generează o cantitate importantă de rumeguș, care este brichetat și refolosit ca agent termic pentru asigurarea încălzirii fabricii în sezonul rece.

FOMCO WOOD este membră a grupului de firme Fomco Group, o prezență activă în mediul de afaceri mureșean și național. Fondată în 2002, ca o afacere de familie, ascensiunea companiei s-a reflectat și în creșterea numerică a angajaților, de la 3 persoane, în primul an de activitate, la peste 120, în prezent. Orientarea companiei a fost, de fiecare dată, centrată pe client și pe menținerea unui grad ridicat de satisfacție.

Totodată, Fomco Group și-a propus să fie un factor determinant în comunitate, în economia și dinamica orașului Tîrgu-Mureș, reușind să își diversifice aria de activitate în cât mai multe domenii: industria auto, imobiliare, producția de mobilă și prelucrarea lemnului, energie regenerabilă.

În continuare, viziunea companiei este de a răspunde cu succes nevoilor unei comunități care apreciază prezența și implicarea brandului.

Viziune

Ne dorim, clienții noștrii să poată creea într-un timp scurt mobilier de calitate la standarde occidentale și cu o complexitate ridicata, cu ajutorul unui laptop, o echipă de montaj și a unor unelte de mână.

Facilitarea activității tâmplarilor prin planificarea muncii lor intr-un software de proiectare special conceput pentru a se plia pe necesitatile și exigențele lor și a clienților acestora. Compania noastra se angajează să pregătească produsele pentru livrare și asamblare cu o calitate bună, la timp cu feronerii și accesorii incluse.

Webshop

Solicită ofertă pentru feronerii

Completează formularul de mai jos