Politica de retur - Fomco Wood

Politica de retur

Politica de returnare a bunurilor și dreptul de retragere
1.1. Conform O.U.G nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, printre care se numară și contractul la distanță, prevede că înainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din Contract, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) și art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile începând de la ziua în care intră în posesia fizică a produsului.

1.2. Solicitarea de retragere a cumpărătorului va fi considerată valabilă numai în condițiile în care va fi comunicată către FOMCO în forma scrisă, care să conțină declarația neechivocă prin care își exprimă decizia de retragere din contract. Cheltuielile de returnare în acest caz sunt suportate de către Cumpărător.

1.3. Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit). Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări cum ar fi, dar fără a se limita la: lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire și/sau intervenții neautorizate etc.

1.4. Fomco va rambursa contravaloarea produsului în maxim 14 (paisprezece) zile de la data informării Fomco de către cumpărător asupra deciziei sale de retragere din contract.

1.5. Fomco va putea amâna rambursarea contravalorii produsului până la primirea produsului vândut sau până la primirea unei dovezi conform căreia acesta a fost expediat, în cazul în care Fomco nu s-a oferit să recupereze el însuși produsul.

Solicită ofertă

Completează formularul de mai jos