Parteneri - Fomco Wood

Parteneri

Partenerii noștrii de încredere

Blum

Filiala Blum România a fost înfiinţată în anul 1995 şi are în prezent un număr de 20 angajaţi. Compania oferă produse diverse de feronerie destinate producătorilor de mobilier, în special mobilier de bucătărie, între care sisteme de ridicare pentru uși, sisteme de balamale, sisteme box, de glisare sau de compartimentare interioară, precum și tehnologii de mișcare și ajutoare pentru prelucrare. Blum România are și o divizie de servicii, care oferă servicii de consiliere la comercializare și selectare a produselor, aprovizionare și logistică

Blum
Egger

Egger

În 18 decembrie 1961 am produs prima placă de PAL în fabrica noastră din St. Johann in Tirol (AT). Baza companiei noastre a fost pusă de Fritz Egger sen. cu acest motto: „Lemnul este mult prea valoros, pentru a-l irosi”. De atunci ne-am dezvoltat de la o fabrică de cherestea din Tirol în unul dintre cei mai importanți producători de materiale pe bază de lemn.

"La EGGER avem așa-numitul standard EGGER. Oferim aceeași calitate în toată lumea. Și ne putem baza pe această calitate oriunde ne aflăm. Acest lucru este resimțit și de clienții noștri. Noi nu vindem doar un produs. Noi vindem calitatea, designul, serviciile și pe noi, ca și companie. "

Hafele

Häfele este o companie internațională, lider în domeniul producției și comercializării de accesorii pentru mobilier, feronerie arhitecturală și sisteme electronice de control al accesului, cu o istorie lungă și bogată care a început în anul 1923. Astăzi, după peste 95 de ani de la înființare, clienți din peste 150 de țări se bazează pe expertiza și performanța Häfele.

Hafele
Kastamonu

Kastamonu

Kastamonu Romania produce PAL brut pe intervalul de grosimi 8 - 40 mm utilizând o presă continuă cu o capacitate de 500.000 m³/an. Cantitățile produse sunt destinate atât consumului propriu pentru procesul de melaminare cât și vânzării. Formatul standard al plăcilor de PAL este 2800x2070 mm, însă la cerere, se pot produce și formate speciale.

În ceea ce priveste producția de PAL melaminat, dispunem de două linii de melaminare cu o capacitate totală de peste 20 milioane m²/an și o linie de impregnare a hârtiei decor, cu o capacitate de aproximativ 50 milioane m²/an.

Fabrica de la Reghin va produce PAL Melaminat pe formatul standard de 2800 x 2070 mm, într-o varietate de grosimi de la 8mm la 38mm. Producții speciale pot fi confirmate la cerere.

Kastamonu Romania propune o gamă de decoruri echilibrată, adaptată cerințelor actuale și care va fi permanent îmbunătățită în concordanță cu tendințele pieței.

Kronospan

Kronospan este un lider mondial, producător de plăci din lemn, care folosește tehnologie avansată, și, ca atare, am devenit pionieri în multe dintre progresele cheie ale industriei noastre, și continuăm să conducem dezvoltarea și inovarea produselor în viitor.

Produsele noastre au o largă aplicabilitate în industria pardoselilor, a mobilei și a recondiționării.

Am investit în dezvoltarea unui lanț de aprovizionare integrat pe verticală care ne permită să îmbunătățim în mod constant fiecare aspect al produselor noastre. Acest lucru ne permite să:
-satisfacem nevoile clienților noștri la prețuri accesibile
-să reacționăm rapid la schimbările tehnologice și de piață
-să fim cei mai orentați spre servicii, și cel mai inovator furnizor de plăci din lemn și produse conexe

Kronospan

Viziune

Ne dorim, clienții noștrii să poată creea într-un timp scurt mobilier de calitate la standarde occidentale și cu o complexitate ridicata, cu ajutorul unui laptop, o echipă de montaj și a unor unelte de mână.

Facilitarea activității tâmplarilor prin planificarea muncii lor intr-un software de proiectare special conceput pentru a se plia pe necesitatile și exigențele lor și a clienților acestora. Compania noastra se angajează să pregătească produsele pentru livrare și asamblare cu o calitate bună, la timp cu feronerii și accesorii incluse.

Webshop

Solicită ofertă

Completează formularul de mai jos