Proiectare

Proiectare

Etapa de proiectare este momentul in care schițele se transpun in proiecte tehnice de execuție, care stau la baza producției. O echipă de profesioniști stă la dispoziția clienților, pentru a crea varianta de proiect, care să corespundă fidel cerințelor.

  • Softul de Proiectare 3D utilizat permite eficientizarea proceselor de vânzare, planificare, prezentare, design și producție, asigurând optimizarea pe întreg parcursul acestora.
  • Instrumentele de randare și proiectare în plan 3D permit concepte de amenajări interioare cu grad ridicat de complexitate. Nivelul de precizie și integrare, până la cel mai mic detaliu, garantează o fiabilitate sporită a procesului de producție.
  • Facilitați oferite de softul de proiectare:
    • Generarea, în mod automat a programelor destinate utilajelor CNC
    • Generarea documentației de asamblare cu corpuri si repere cotate in mod automat.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet Lorem ipsum dolor sit amet Lorem ipsum dolor sit amet Lorem ipsum dolor sit amet Lorem ipsum dolor sit amet.

Lorem ipsum
Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet Lorem ipsum dolor sit amet Lorem ipsum dolor sit amet Lorem ipsum dolor sit amet Lorem ipsum dolor sit amet.

Lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit amet Lorem ipsum dolor sit amet Lorem ipsum dolor sit amet Lorem ipsum dolor sit amet Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet Lorem ipsum dolor sit amet Lorem ipsum dolor sit amet Lorem ipsum dolor sit amet Lorem ipsum dolor sit amet.

Lorem ipsum dolor

Viziune

Ne dorim, clienții noștrii să poată creea într-un timp scurt mobilier de calitate la standarde occidentale și cu o complexitate ridicata, cu ajutorul unui laptop, o echipă de montaj și a unor unelte de mână.

Facilitarea activității tâmplarilor prin planificarea muncii lor intr-un software de proiectare special conceput pentru a se plia pe necesitatile și exigențele lor și a clienților acestora. Compania noastra se angajează să pregătească produsele pentru livrare și asamblare cu o calitate bună, la timp cu feronerii și accesorii incluse.

Webshop

Solicită ofertă pentru feronerii

Completează formularul de mai jos